SOLUTIONS


Opzet van Thuisbioscoop

Om thuis een thuisbioscoop op te zetten moet je rekening houden met diverse aspecten, een goede voorbereiding is dus meer dan belangrijk om het project een succes te maken. Om de opzet van een thuisbioscoop zo soepel mogelijk te maken worden de volgende stappen uitgevoerd.


STEP 1

ANALYSE

We beginnen met een professionele analyse voor de thuisbioscoop, hierbij wordt er rekening gehouden met de wensen van de klant. Ook wordt er goed gekeken naar de beschikbare ruimte om te bepalen als de thuisbioscoopdie de klant voor ogen heeft haalbaar is. Na afloop koppelen we de informatie en eventuele veranderingen terug naar de klant.

STEP 2

PRODUCE

Vervolgens wordt het ontwerp in werking gezet. Een gecertificeerd architect houdt zich bezig met de vormgeving en zorgt ervoor dat er een ontwerp komt waar de klant tevreden mee is, naar wens worden er nog aanpassingen gemaakt om het ontwerp van de thuisbioscoop te perfectioneren.


STEP 3

FINISH

Zodra de klant tevreden is met het ontwerp kan het daadwerkelijke plaatsen van de thuisbioscoop beginnen. Afhankelijk van wat de klant wil dat dit uitgevoerd worden door ons als bedrijf of door de klant zelf. Het plaatsen is vaak bij de prijs inbegrepen indien anders overlegd.


Eenthuisbioscoop op maatEen thuisbioscoop is niet altijd hetzelfde, zo kan je een thuisbioscoop tweaken met allerlei grafische extra’s. Wij houden nieuwe innovaties goed in beeld en zorgen ervoor dat ons personeel jaarlijks nieuwe kennis opdoet om de nieuwste technologieën te begrijpen, plaatsen en onderhouden. Door de uitgebreide kennis van ons personeel kunnen wij klanten een breed assortiment aanbieden in verschillende prijscategorieën.

CHOOSE YOUR OPTION

Basic

1000

Thuisbioscoop basis set


Een basis thuisbioscoop wordt geleverd met een 3D home cinema beamer met 15.000:1 contrastradio, 180x102 projectiescherm met bijpassende steun en bijhorende bekabeling

Standard

2100

Thuisbioscoop standaard set


Wordt geleverd met een 3D draadloze thuisbioscoop beamer met 40.000:1 contrastradio, deze beamer kan 2D beelden zelf omzetten naar 3D en werkt uitstekend via wifi. Een 180x102 projectiescherm en bijhorende steun en bekabeling.

Business

2500

Thuisbioscoop business set


Wordt geleverd met een .draadloze 3D thuisbioscoop beamer met 120.000:1 contrastradio en 3LCDtechnologie. Ook deze beamer dan zelf HD 2D content omzetten naar nieuw 3D materiaal. De Business set wordt geleverd met een 200x117 cm scherm. Ook wordt er een bijhorende steun en bekabeling geleverd.

Professional

3100

Thuisbioscoop professional set


Wordt geleverd met een 3D thuisbioscoop beamer met 600.000 contrastradio, 3LCDtechnologie en wirelessHD2-projectoren. Een 200x117cm elektrisch projectiescherm en een passend plafondsteun en bekabeling.

 

ARE YOU READY?


Heb je jouw technische keuze gemaakt? Dan kan je nog kiezen voor eventuele aankleding in de thuisbioscoop, denk bijvoorbeeld aan luxe stoelen. Banken en lampen. Ook bestaat de mogelijkheid om vloerverhogingen aan te schaffen bij het door jou gekozen pakket.


CONTACT US